Ingyenes kiszállítás 18.000 Ft feletti megrendelés esetén

MARADJ EGÉSZSÉGES, LÉGY BOLDOG

SUPERFOOD KEVERÉKEK – MARADJ EGÉSZSÉGES, LÉGY BOLDOG

A Your Superfoods keverékek az abszolút kedvenceink és nagyon büszkék vagyunk rá, hogy Magyarországon nálunk kaphatóak először. Ha most kezdesz ismerkedni a szupertáplálékokkal ezeket a keverékeket neked találták ki, mert könnyen elkészíthetőek, gyorsan beillesztheted őket az étrendbe és már pár nap után érzed majd jótékony hatásukat. Használatuk nagyon egyszerű, keverd minden nap a turmixodba, joghurtodba, gyümölcsléhez, vagy vízhez, adagold süteményekbe, fagylaltok, vagy salátákba! Változatos és szemet gyönyörködtető édességeket, turmixokat alkothatsz, engedd szabadon fantáziád, éld ki a kreativitásod, kísérletezz bátran!

Gyere, ismerkedj meg velük és hamarosan te is érzed a csodaételek varázslatos hatását!

MIK A SZUPERÉLELMISZEREK

A szuperélelmiszerek vagy „superfood”-ok olyan táplálékok, amelyeknek nem egy hanem tucatnyi jó tulajdonságuk van, koncentráltan tartalmaznak egészségvédő tápanyagokat, ezáltal egyedülállóan jótékonyan hatnak az egészségi állapotodra. A szuperélelmiszereknek rendkívüli immunerősítő hatásuk révén, hozzájárulnak a betegségek megelőzéséhez és gyógyításához, valamint az öregedési folyamatok lassításához.

Átlagon felüli életenergiát sűrítenek magukba. Nagyszerű forrásai az emberi szervezet számára ideális működéséhez elengedhetetlen vitaminoknak, ásványi anyagoknak, antioxidánsoknak, rostoknak, fehérjéknek, és más tápanyagoknak. Például a goji bogyó teljes értékű fehérjét, immunerősítő poliszaharidokat, májtisztító betaint, öregedésgátló szezkviterpéneket, antioxidánsokat, több mint 20 nyomelemet és még sok mást tartalmaz. A szuper jelző tulajdonképpen a jótékony összetevők változatosságára és mennyiségére, összességében az élelmiszer minőségére utal. 

A szuperélemiszerek eredeti formájukban fogyaszthatók, nem tartalmaznak adalékanyagokat, mentesek mesterséges vegyszerektől, hormonoktól, tiszták, természetesek és organikus gazdaságokból származnak.

Néhány szuperélelmiszer a teljesség igénye nélkül: goji bogyó, kakaó, méhészeti termékek, acai bogyó, chia mag, macha, spirulina, kókusz, kendermag, aloavera, guarána, lucuma, kékáfonya és még számos gyümölcs és zöldség, amelyekről a később blog bejegyzésekben írni fogunk részletesen.

Természetesen nem helyettesítik az egészséges és megfelelő mennyiségű táplálkozást, a mozgást és a helyes életvitelt, de kiegészítik, változatossá és kiegyensúlyozott tehetik a táplálkozásod, mindemellett finomak is.  Legtöbbször távoli országok kincsei, amelyek kevésbé találhatóak meg a mi ételeinkben, de a Your Superfoods keverek segítségével könnyen és egyszerűen beépítheted őket az étrendedbe.

A YOUR SUPERFOODS KÜLDETÉSE

A Your Superfoods alapítói Michael és Kriste az egészséges étkezés hívei, akik szenvedélyesen hisznek a szuperélelmiszerek erejében. Profi sport háttérrel megtapasztalták a természetes táplálkozás jótékony hatását és ezt meg szerették volna osztani a világgal.

Szeretnék, hogy a természetes és finom termékeik által a világ egy egészségesebb és boldogabb hely legyen. Úgy gondolják az boldogság és egészség alapja a megfelelő táplálkozás, ezért megalkották a szerves és fenntartható forrásból származó superfood keverékeket, amelyek a természet legjavát tartalmazzák. A 11 különböző keverékben mindenki megtalálhatja a számra a legjobban tetszőt, azt amire éppen a szervezetének a leginkább szükséges van pl.: sportoláshoz a magas növényi fehérje tartalmú, mindemellett esszenciális aminosavat, és további energia növelő superfoodokat tartalmazó Skinny Protein Mixet vagy Muscle Power Mixet, a napi immunerősítéshez a Super Grenn Mixet vagy az antioxidáns Forever Beautiful Mixet, stresszoldáshoz a Magic Mushroom vagy a Golden Mellow keveréket, sőt még a hormononális zsabályozás kordában tartásához is találtok segítséget a Moon Balanc Mix általal, de sorolhatnám.  Megerősítenek, és segítségükkel, boldogabbnak, fittnek és erősnek érzed magad.

AMI KÜLÖNLEGESSÉ TESZI ŐKET ÉS FONTOS SZÁMUKRA

MAGAS MINŐSÉG

Kizárólag a legmagasabb minőségű szerves és fenntartható szuperélelmiszereket szerzik be. Ahol csak lehetséges helyi és fairtrade alapanyagokat keresnek. Minden termékük bio, természetes, vegán, nyers, gluténmentes, GMO-mentes, adalékanyagok és tartósítószer mentes.

EGÉSZSÉG ÉS BOLDOGSÁG

Hiszik, hogy a helyes táplálkozás mindenki számára elérhető lehet. Termékeik könnyen elkészíthetőek és finomak, így élvezhesd a legjobbat, mindabból, amit a természet kínál. Úgy döntöttek, hogy újra értelmezik a „superfood” kifejezést. Minden értékesített keverék után egy csomag életmentő élelmiszert adományoznak a szenvedő súlyosan alultáplált gyermekek számára. Ez teszi a Your Superfoods-ot még szuperebbé! Hát nem hihetetlen?

TISZTA KÖRNYEZET

Minden szempontból a teljes fenntarthatóságot tartják szem előtt és addig nem és nem hagyják abba a fejlesztéseket, amíg minden környezetbarát nem lesz cégüknél. A Superfood dobozok 100% -ban újrahasznosíthatóak, 100% újrahasznosítható és FSC tanúsítvánnyal. A szállításhoz használt dobozok és tömőanyagok min. 70% -ban újrahasznosított papír készülnek és 100% -ban újrahasznosíthatóak.

HOGYAN HASZNÁLD ŐKET

Hozzáadhatod mindennap reggelidhez, ebédededhez, vacsorádhoz, sőt még a nasikhoz is. Összerázhatod vízzel, gyümölcslével, növényi tejjel. Belekeverheted különböző ételekbe, turmixokba. Rászórhatod salátákra, tésztákra.

NÉZD MEG TERMÉKEINKET! 

https://foodtherapymarket.hu/collections/superfoodok

Hozzászólás 0

Szólj hozzá

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a megjegyzéseket közzétételük előtt jóvá kell hagyni