Ingyenes kiszállítás 18.000 Ft feletti megrendelés esetén

ÚJ ESTI RITUÁLÉ - GOLDEN MILK

Stresszes vagy a nap végére? Gyakran fáradtan ébredsz reggel? Próbáld ki esténként lefekvés előtt ezt a superfoodokkal felturbózott golden lattet vagy más néven arany tejet. A teázás mellett esténként az új lefekvés előtt rituálém ennek a fűszeres, meleg italnak a kortyolgatása lett. Tökéletes megoldás arra, hogy megnyugtasd az idegeidet és belülről relaxáld a tested.

A legszuperebb ebben a receptben, hogy mindössze két összetevő kell hozzá: növényi alapú tej és a Golden Mellow keverékünk!

A Golden Mellowban minden benne van, ami egy kurkuma lattehoz szükséges: kurkuma, ashwagandha, gyömbér, fahéj, lucuma és bors.
A kurkuma erős gyulladásgátló hatásáról ismert, míg az ashwagandha csökkenti a stresszt és a szorongást, és segít abban, hogy jól aludj éjszaka.

Legközelebb, amikor a káoszban egy kis nyugalomra vágysz készíts egy bögre aranytejet és állj meg egy pillanatra!

HOZZÁVALÓK:

   - 1 teáskanál Golden Mellow keverék
   - 1½ bögre növényi alapú tej
   - juharszirup vagy kókuszvirág cukor (opcionális)

ELKÉSZÍTÉSE:

Melegítsd fel a tejet egy kis edényben. Zárd el a tűzhelyt, majd keverd hozzá a Golden Mellow keveréket, amíg habos nem lesz. (Ha van kávéhabosítod használd bátran.) Öntsd át a fűszeres arany tejet egy bögrébe, ülj le egy pillanatra és élvezd.



Hozzászólás 0

Szólj hozzá

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a megjegyzéseket közzétételük előtt jóvá kell hagyni