Ingyenes kiszállítás 18.000 Ft feletti megrendelés esetén

FRESH START - EGÉSZSÉGES ÉLET, EGÉSZSÉGES LÉLEK

Személyes találkozások során sokan kérdezitek, hogy miként kezdjetek bele az egészséges életmódba, hogyan legyen több energiátok, hogyan szabaduljatok meg az allergiától, ekcémától és egyéb kellemetlen tünetek sorától.

Mint sokan mások, én is így indultam el az egészséges életmód felé vezető úton, tejallergiával és ekcémával küszködve. Rengeteg probálkozás után rátaláltam a mentes, főként növényi alapú táplálkozásra, emellett belekezdtem a rendszeres mozgásba és a szuperélelmiszerek fogyasztásába is.

Sokat tanultam ezidő alatt és olyan szakértőket ismertem meg az utamon, akikkel közös célunk mentén azonnal kapcsolódni tudtunk. Szeretném nektek is átadni azt a tudást, amivel megújulhattok, egészségesebbek, kiegyensúlyozottabbak lehettek mindennapjaitok során. Soha nincs jó vagy jobb időpont, döntsd el és kezdj bele bármikor, akár már holnap.

Mit tartalmaz a FRESH START 5 HETES PROGRAM?

ÉTREND: Növényi alapú, teljes értékű recepteket BB Gabka - Csak a Mentes Séf Verseny 2018. győztesétől és a Food Therapy Market csapatától

 ✓ Egyedi, az alkalomra készült Életmód Journal-t, aminek segítségével követheted testi-lelki fejlődésed
✓ Bevásárlólistát és életmód e-bookokat
✓ Food Therapy Market termék csomagot, melyek segítségével támogathatod szervezeted méregtelenítését, feltöltődését.

Super Green Mix 150g
Forever Beutiful Mix 200g
2 db kis kiszerelésű Your Superfoods keverék
Skinny Teatox 14 napos program, dobozban
Kókuszvíz 500ml

LÉLEK: 
✓ Zárt Facebook csoport részvételt és folyamatos támogatást 5 héten keresztül szakértőinktől és a csoporttagoktól
✓ Rendszeres health coach gyakorlatok
✓ Mindfulness feladatokat

MOZGÁS: 
✓ Otthon elvégezhető könnyed mozgás tippeket
✓ Egy átmozgató és feltöltő közös jóga gyakorlást relaxációval és smoothiezással Kurdi Orsi jógaoktatótól

Így fogsz megújulni

Ez a program nem csak recepteket tartalmaz! Célunk, hogy egy támogató közösségben, együtt dolgozzunk magunkon. Emellett segítségül hívjuk a szuperélelmiszerek és detox teák erejét, melyek segítenek beindítani szervezetünket, feltölteni tápanyag raktárainkat és ezáltal hangulatunkat is.

Azáltal, hogy odafigyelsz majd étkezésedre, használod a szuperélelmiszereket és bevezetsz egy kicsit több mozgást a mindennapjaidba meg fogod érezni, hogy szervezeted feltöltődik, megszabadul a méreganyagoktól. A lelki gyakorlatok során pedig segítünk elengedni a stresszt, a rossz megszokásokat és a felhalmozott terheket. Mindezt egy támogató közösségben tesszük.

A csomag ár 32.000 Ft.

Megrendelem a Fresh Start programot!