Ingyenes kiszállítás 18.000 Ft feletti megrendelés esetén

Kapcsolat

 

FOOD THERAPY MARKET

Telefon: 06 30 239 6525

Email: info@foodtherapymarket.hu

Cím: Food Therapy Bt.. 6724 Szeged, Hétvezér u. 61.


A Your Superfoods, a Teatox, a The Raw Chocolate Company, a The Coconut Merchant és az Aquatiser termékek kizárólagos képviselői vagyunk Magyarországon. Viszonteladói árakkal és szállítási feltételekkel kapcsolatban keress minket.

 

 

Írj nekünk!

Megismertem és elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót

Gyakran ismételt kérdések

Megrendelésemről nem kaptam emailben visszajelzést, mi a teendő?

Először ellenőrizd a spam mappát, mert egyes esetekben oda érkezik az e-mailünk. Amennyiben nem kaptál visszajelzést tőlünk, kérlek keress minket az info@foodtherapymarket.hu e-mail címen.

Melyik superfood keveréket válasszam?

Minden superfood keverék egyedülálló, funkcionális kombinációja különböző igen erős superfood pornak, amelyek táplálják és újjáélesztik a tested. A Super Green biztosítja a szükséges napi immunitást erősítő zöld adagot, a Forever Beautiful egzotikus bogyó a megfelelő antioxidáns mennyiségről gondoskodnak, az Energy Bomb és a Power Matcha az egészséges adag természetes energiaforrás, a Chocolate Lover a bűntudatmentes nassolás felelőse. A Muscle Power, Skinny Protein és Chocolte Protein extra fehérjeforrások, amelyek valamennyi nélkülözhetetlen aminosavat tartalmaznak. Magic Mushroom és Mellow Yellow a stresszkezelésben lehet segítségedre. Nézd meg a termékoldalakat a részletesebb leírásokért. Ha bármilyen kérdésed van a keverékekkel kapcsolatban írj nekünk az info@foodtherapymarket.hu címre vagy küldj üzenetet a facebook / instagram @foodtherapymaeket oldalon.

Gyerekek fogyaszthatják-e a superfood keverékeket?

A gyerekek számára összeállítottunk egy gyermek csomagot, amely három keveréket tartalmaz: Forever Beautiful, Super Green és Chocolate Lover. Ezen keverékek fogyasztása ajánlott gyermekeknek. A keverékek használata azután kezdhetik meg, hogy képesek a szilárd ételek fogyasztására.  Az Energy Bomba és a Power Matcha nem ajánlott gyermekeknek a természetes koffeintartalom miatt.

Kérdésem lenne még termékekkel kapcsolatban, kitől érdeklődhetek?

Csak kattints ide a többi, termékeinkről szóló gyakran ismételt kérdésekért »

E-mailben az info@foodtherapymarket.hu címre várjuk termékeinkkel kapcsolatos kérdéseidet.