Ingyenes kiszállítás 18.000 Ft feletti megrendelés esetén

Rólunk

Meggyőződésem, hogy bármikor el lehet kezdeni a változást, a magunkra és családunkra való odafigyelést és a táplálékok megválogatásával sokat tehetünk egészségünkért. Így hát elkezdtem olyan élelmiszereket keresni, amelyek egészségesek, természetesek, finomak, kimagasló a tápanyagtartalmuk és fenntartható forrásból származnak, segítenek abban, hogy jobban érezzem magam, egészségesebb és fittebb legyek, erősítik az immunrendszerem. Új korszak kezdődött a táplálkozástudományban, amely felzárkózott a technikai fejlődés mellé, és lehetővé teszi, hogy minőségi élelmiszereket szerezzünk be a földgolyó bármely pontjáról, olyanokat, amelyeket eddig nem használtunk vagy ismertünk. Összegyűjtöttünk neked olyan szuper élelmiszereket, nyers- és vegan termékeket, amelyek természetesek, organikusak és egészségesek, melyek minden életstílusba beilleszthetőek, megfelelőek tudatos édesanyák, gyerekek és elfoglalt üzletasszonyok/üzletemberek, jogik de még a sportolók számára is. Segítenek, hogy az életed lendületet kapjon, és pozitív irányba mozduljon.

Csapatunk célja, hogy termékeinken, receptjeinken és tanácsainkon keresztül megmutassuk az egészséges élet és a lelki harmónia felé vezető utat. Tarts velünk ezen az úton!

Gyere, nézz szét nálunk és változtasd meg az életed! Kényeztesd magad kiváló minőségű, ízletes és a mindennapokba könnyen beilleszthető termékeinkkel, amelyek minden étrendhez passzolnak. Kísérletezd ki, te melyiket találod a legjobbnak és fogyaszd őket! Ha nem tudsz választani vagy kérdésed merülne fel bátran keress minket bizalommal az info@foodtherapymarket.hu email címen, szívesen segítünk! Szerezz be turmixgépet, készíts újfajta smoothiekat, ivóleveket. Próbáld ki szuper finom desszertjeinket, nyers ételeinket, salátáinkat, főzz teát kedvenc gyógynövény keverékeinkből. Napról-napra tapasztalod majd, hogy javul az erőnléted, jobban tudsz koncentrálni, fiatalabbnak érzed magad és nagy valószínűséggel az étrended is átalakul idővel, más tartasz fontosnak az életben. Hidd el jobb lesz a közérzeted és jobban értékeled majd az élet szépségeit, boldogabb leszel!

 

EGÉSZSÉGES ÉLET – EGÉSZSÉGES LÉLEK!

Üdvözlettel: 

Zsuzsi